Conectare

Sign Up

Despre Noi

Cine suntem?

Având o vastă experiență în domeniul recrutării și o îndelungată colaborare cu firme care activează atât la nivel național, cât și internațional, echipa Job Consult s-a format ca urmare a dorinței noastre de a inova procesul de selecție a candidaților și de a face schimbările necesare în acest sector al pieței locurilor de muncă.

Viziune

Ideea unei abordări diferite a procesului de recrutare s-a conturat deoarece, de-a lungul timpului, fiind implicați în toate etapele de intermediere a relației candidat-angajator, am observat principala deficiență a viziunii acestora din urmă, și anume accentul pus pe experiența profesională, în detrimentul celorlalte aptitudini și a capacității de învățare și evoluție.

Drept consecință, procentul de reușită al tinerilor pe plan profesional este unul scăzut, acestora nefiindu-le acordată șansa de a-și pune cunoștințele teoretice în practică ori de a-și valorifica abilitățile, în lipsa experienței profesionale.

Conștientizând că această dinamică este generată și de caracterul sumar al CV-ului, care nu le oferă întotdeauna angajatorilor suficiente informații cu privire la însușirile, calitățile sau deprinderile unui candidat, ne-am propus să redefinim noțiunea de CV.

Astfel, am conceput CV-ul personalității, care constă în rezultatul interpretat al unui test psihologic și vine în completarea CV-ului clasic, prin dezvăluirea unor caracteristici de natură personală ale candidatului (personalitatea, flexibilitatea mentală, adaptabilitatea, creativitatea, dar și trăsăturile emoționale).

Misiune

Scopul nostru este acela de a crea un profil complet al candidaților, care să includă, pe lângă datele referitoare la studii, formare, experiență profesională și diverse competențe, esențiale pentru angajare, și o descriere a acelor abilități, aptitudini și trăsături personale, ce pot reprezenta valori căutate de angajator, chiar în lipsa vechimii în muncă. În această manieră, au de câștigat atât candidații, ale căror șanse de angajare cresc considerabil, cât și angajatorii, care își pot găsi oamenii potriviți mai ușor.

Valori

Suntem pasionați de ceea ce facem și ne implicăm total, folosindu-ne de toate resursele avute la dispoziție, atunci când ni solicită concursul. Principiile după care ne ghidăm în desfășurarea activității noastre sunt profesionalismul, eficiența și atenția sporită către cerințele colaboratorilor noștri, astfel încât la finalul procesului de recrutare, aceștia să fie pe deplin mulțumiți atât de serviciile noastre, cât și de raportul de muncă încheiat.